Isabella_Mary_Beeton.jpg

Seppe Decubber en Lobke Leirens

Lobke Leirens (1992) behaalde de Master Drama aan de KASK School Of Arts. Ze speelde mee in zowat alle stukken van KUIPERSKAAI, o.m. The Goldberg Chronicles (2014), Mariembourg (2015), The Winter’s Tale (2016), 1095 (2017), ‘Hamlet’ (2018) en ‘Bruegel’ (2019) . Ze speelde onder andere bij Abattoir Fermé in ‘Colossus’ en ‘Alice’, en in de kindervoorstelling ‘De Schaar Van De Tsaar’ van Het Kwartier. 

 

Daarnaast timmerde Lobke de voorbije jaren aan een parcours met theatermaker en speler Maxim Storms. Samen creëerden ze de labyrint- voorstelling ‘KROCHT’ (TAZ 2014), gebaseerd op het Inferno van Dante Alieghieri. In 2017 maakten Leirens en Storms ‘Another one’ dat geselecteerd werd door Circuit X en Big In Belgium. Na een maand spelen op Het Edinburgh Fringe Festival werd de voorstelling bekroond met ‘The Total Theatre Award’.  In 2018 maakten Maxim en Lobke ‘HAPPY HOUR’. In 2021 gaat hun nieuwste creatie 'Folks&Fools' in première .

 

Seppe Decubber (1992) studeerde in 2015 af master in het Drama aan het KASK School of Arts. Sindsdien is hij als performer verbonden aan KUIPERSKAAI en speelde in al hun voorstellingen. Hij werkte samen met L'hommmm, DeViezeGasten, tg NUNC, Johan Simons, Eleanor Bauer, Dirk Braeckman Theater Luxemburg en speelde in verscheidene kortfilms, waarvan ‘Rayon de Soleil’(geselecteerd voor het kortfilmfestival in Leuven).

 

Als docent is hij sinds 2016 verbonden aan Sint Lucas, waar hij doceert aan de educatieve master Gent, brussel en Genk. Daarnaast leest en schrijft hij fervent, verzorgde meerdere literaire performances, ondermeer voor Chambres d’O en Brutalavista. 

Producties