MATS VANDROOGENBROECK     & NONA DEMEY

Mats Van Droogenbroeck

Nona Demey Gallagher

Timo Sterckx

Nona Demey Gallagher (België, °1995) is een masterstudente Drama aan het KASK in Gent. Ze speelde onder meer in Loopstation (Ontroerend Goed) en In Koor! (Campo/Myriam Van Imschoot/ De Koe).  Volgend jaar is ze te zien in Plastiek Bertrand, een kindervoorstelling van Kopergietery en CC de Maan. Daarnaast is ze een vaste performer van Gamelan Voices (TAZ#18, Vooruit, DE Studio), speelde ze mee in de muziekvoorstelling Dreaming Not Sleeping in DE Studio en werkte ze onder meer samen met Mieke Versyp en Wim Helsen aan haar solo-voorstelling Cul De Sac (Kopergietery).

 

Mats Vandroogenbroeck (België, °1993) is net afgestudeerd als masterstudent Drama aan het KASK in Gent. Hij speelde onder meer in de voorstellingen IN KOOR! (Campo/DE KOE/Myriam Van Imschoot), Hello/Goodbye (DE KOE) en Ivanov (Theater Malpertuis). Samen met Timo Sterckx maakte hij eerder de voorstellingen Het Atomistisch Manifest (CEMENT festival en Jonge Harten) en FAUST, een mechanische komedie (geselecteerd voor Jong Werk op Theater Aan Zee). Dit en volgend jaar speelt hij nog in twee regieën van Simon D’huyvetter; de kindervoorstelling Richarken (4+) bij Blauwhuis en FUN LOVING HUMANS bij de Kopergietery.

Timo Sterckx (België, °1995) is net afgestudeerd als masterstudent Drama aan het KASK in Gent. Hij speelde bij compagnie DeSnor in #BOS (TAZ#15), met Mats Vandroogenbroeck maakte hij de voorstellingen Het Atomistisch Manifest  (Cement Festival en Jonge Harten) en FAUST, een mechanische komedie (TAZ#17). Hij speelde ook met In Koor! (Campo/Miriam Van Imschoot/De Koe) en Europa In De Herfst (Theater Malpertuis). Hij speelt sporadisch met Is This Porn, No This Is Love (Julie Cafmeyer) en volgend seizoen zal hij in première gaan met nieuwe voorstellingen van Compagnie DeSnor en de Roovers.

Producties