top of page
LipServiceBanner.jpeg

Lip Service

/

  • Spotify
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube

Lip Service leverde al twee sterke EP’s af die meteen op lof van Studio Brussel, Radio 1, Humo, Dansende Beren, Indiestyle en daMusic mochten rekenen. De volgende stap heet Funny Face, de debuutplaat die Lip Service’s eerste hoofdstuk afsluit.  Ook nieuwe single "Humble Me" is meteen een schot in de roos. Voer voor fans van Talking Heads, Deerhoof, The Van Jets, Pixies, XTC en Dirty Projectors!

Lip Service is ontstaan uit het ter ziele gegane Momma Said So. In 2016 wonnen ze De Beloften en in 2018 stonden ze in de halve finale van de Humo’s Rock Rally. De frisse band doet eigenzin- nige en energieke dingen met pop. Hun muziek bundelt een waslijst invloeden in eigenwijze pop- songs vol hoekige grooves en melodieën die blijven plakken.

Credits

gitaar, stem: Kasper Cornelus

bas, stem: Hannah Cornelus

drum: Roel Delplancke

toetsen, percussie: Mathijs Steels

Pers

Een straffere inlandse EP hebben we dit jaar nog niet gehoord.” (daMusic)

 

Om iets nonchalant te doen klinken, moet je er net meer talent en moeite in steken. Dat is wat “People’s People” onderscheidt.” (Indiestyle)

 

Plezier, technische bagage, aangenaam om naar te kijken, een sound waaraan menig numeriek hoger gerangschikt gezelschap een puntje kan zuigen.” (Humo)

 

"Overtreft direct hun debuutschijf" (Dansende Beren)

Management

lieuwe@reik.be

bottom of page