BANDFOTO SLEEPY.JPG

Lip Service

Lip Service is ontstaan uit het ter ziele gegane Momma Said So. In 2016 wonnen ze De Beloften en in 2018 stonden ze in de halve finale van de Humo’s Rock Rally. De frisse band doet eigenzin- nige en energieke dingen met pop. Hun muziek bundelt een waslijst invloeden in eigenwijze pop- songs vol hoekige grooves en melodieën die blijven plakken.

Frontman Kasper is ook actief als gitarist bij Ertebrekers en de huisband van de De Ideale Wereld samen met Flip Kowlier. Toetsenist en percussionist Mathijs Steels maakt ook deel uit van het succesvolle SHHT.

In 2019 werd hun debuut-EP “People’s People” gereleaset in een uitverkochte Club Telex. Hun tweede EP ‘Plot Twist’ mochten ze eind februari 2020 voorstellen in een volle Charlatan. Deze laatste EP werd werd opgenomen in Studio Jezus van Pascal Deweze en gemixt door Greg Sauni- er van Deerhoof (US). De EP’s en singles konden op bijval rekenen van onder meer Studio Brus- sel, Radio 1, Humo, daMusic, Dansende Beren, ...

Credits

gitaar, stem: Kasper Cornelus

bas, stem: Hannah Cornelus

drum: Roel Delplancke

toetsen, percussie: Mathijs Steels

Pers

Een straffere inlandse EP hebben we dit jaar nog niet gehoord.” (daMusic)

 

Om iets nonchalant te doen klinken, moet je er net meer talent en moeite in steken. Dat is wat “People’s People” onderscheidt.” (Indiestyle)

 

Plezier, technische bagage, aangenaam om naar te kijken, een sound waaraan menig numeriek hoger gerangschikt gezelschap een puntje kan zuigen.” (Humo)

 

"Overtreft direct hun debuutschijf" (Dansende Beren)

/

  • Spotify
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube

Management

lieuwe@reik.be