top of page
philemonbanner copy_edited.jpg

Philemon

Philemon staat voor de herontdekking van melodieuze kracht. In zijn lo-fi pop zinderen invloeden uit sixties, nineties en hedendaagse indiefolk door. Met muzikale moleculen van onder andere The Beatles, Grandaddy, Elliott Smith of Andy Shauf creëert Philemon een rijke, harmonieuze chemie. Ongewone akkoordenprogressies en uitgekiende arrangementen binnen een organische structuur vormen de eigenzinnige Philemon-signatuur.

Diverse opnamesessies met producer Pascal Deweze bezorgden Philemon een contract bij indie- label 62TV Records (M. Ward, Girls in Hawaii, The Tellers). Philemon toonde zijn collectieve talent al als voorprogramma van onder andere Dope Lemon, Foxwarren (Andy Shauf), Phosphorescent en Stef Kamil Carlens.

Pers

“Z’n prachtige stem en warme song vullen zo je kamer en je lijf, om er een hele tijd te blijven plakken. De jury smeltte dan ook als een marshmellow bij dit talent uit Sint-Niklaas en hoorde zelfs invloeden van The Beatles, en je moet weten: ze horen dat graag!” (Selectie De Nieuwe Lichting Studio Brussel 2021)

“Philemon toonde zich getalenteerd genoeg om haast achteloos de aandacht van de toeschouw- ers naar zich toe te trekken en verraste aan het eind ook nog met een zeer geloofwaardige versie van John Lennons Isolation. Wie Philemon vooraf nog niet kende, keerde gewis naar huis terug als nieuwbakken fan.” (Focus Knack)

/

  • Spotify
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Management

lieuwe@reik.be

bottom of page