top of page
ZONDERWERK _ MUZIEK_edited_edited_edited.jpg

ZONDERWERK

/

  • Instagram
  • YouTube

ZONDERWERK maakt soundtracks voor schilderijen, graphic novels, architectuur, installaties en andere bijzondere werken. Er wordt steeds gezocht naar een unieke en op maat gemaakte com- positie voor een stilleven dat tot leven wordt gebracht. Deze creaties voegen een nieuwe dimen- sie toe aan het bestaande werk en versterken de ervaring van de toeschouwer.

ZONDERWERK is een collaboratie tussen geluidskunstenaar Dijf Sanders en theatermaker Linde Carrijn. Ze combineren hun talenten om verhalende muziekvormen te creëren door middel van textuur gericht onderzoek, oude samplers, tapemachines, akoestische en digitale instrumenten.

In het najaar van 2020 maakte ZONDERWERK geluid voor BABEL, een voorstelling van architect Steve Salembier voor Muziektheater LOD.

Sanders en Carrijn werkte reeds samen met grafisch kunstenaars Brecht Evens en Olivier Schrau- wen. Voor Musea Brugge en KAAP creërden ze voor drie schilderijen een soundtrack die als een alternatieve audiogids werd aangeboden in het Groeningemuseum te Brugge.

Credits 

Dijf Sanders en Linde Carrijn

Pers

“Zonderwerk is een boeiend en origineel concept en de twee muzikanten voelen en vullen elkaar perfect aan wat voor een magische ervaring zorgt.” - (Luminous Dash)

“Sanders en Carrijn zochten naar het verhalende, het dramatische – het narratief geschreven door tijd en ruimte, gevat in de mogelijkheden met non-conformistische instrumentaliteit.” - (Interview Skylinerev)

Booking:

kobe@reik.be

bottom of page